
Η Νιούκαστλ απέκλεισε τα «δεύτερα» της Τσέλσι, που σκέφτεται την Μπαρτσελόνα
Η Νιουκάστλ νίκησε του αναπληρωματικούς της Τσέλσι με 1-0 και προχώρησε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Μπέρνλι και Μπλάκμπερν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ Τότεναμ και Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφεραν να λύσουν τις... διαφορές τους (1-1).
66
Η Νιουκάστλ νίκησε του αναπληρωματικούς της Τσέλσι με 1-0 και προχώρησε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.
Το γκολ που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Γκρέιαμ Σούνες πέτυχε ο Πάτρικ Κλάιφερτ στο 4. Ο Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε να ξεκουράσει όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα των «μπλε» εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τσέλσι τελείωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές, μετά την αποχώρηση του τραυματία Μπριτζ, καθώς ο Μουρίνιο είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του στο ημίχρονο.
Έτσι, ο τραυματισμός του Μπριτζ άφησε τους «μπλε» με 10 παίκτες, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Κάρλο Κουντιτσίνι.
Χωρίς νικητή έληξαν οι άλλες δύο κυριακάτικες αναμετρήσεις. Μπέρνλι και Μπλάκμπερν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ Τότεναμ και Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφεραν να λύσουν τις… διαφορές τους, καθώς ο αγώνας έληξε 1-1.
Αυτή η εξέλιξη θα υποχρεώσει τα δύο ζευγάρια να διεκδικήσουν σε δεύτερο παιχνίδι την πρόκρισή τους στον 5ο γύρο του FA Cup.
Οι «Σπερς» «άνοιξαν» το σκορ στο 45 με τον Ντεφόε, ωστόσο η Νότιγχαμ Φόρεστ ισοφάρισε στο 56 με τον Τέιλορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Fed: Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης διατηρεί το δράμα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-2 κ.δ., 2-3 παρ.: Μάγκες από την Κρήτη, σήκωσαν το Κύπελλο!
- Δανεισμός ρεκόρ σε γιουάν από αμερικανικές τράπεζες
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο Γιερεμέγιεφ ισοφαρίζει σε 2-2 και στέλνει τον τελικό στην παράταση – Δείτε όλα τα γκολ vid)
- Η Κέιτ Τζάκσον επέλεξε μια «ήρεμη» ζωή μακριά από το Χόλιγουντ
