
Πρόστιμο στους «ερυθρόλευκους» για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟ στο μπάσκετ
Πρόστιμο που ανέρχεται στο 10% των αποδοχών του Φεβρουαρίου θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα.
31
Πρόστιμο που ανέρχεται στο 10% των αποδοχών του Φεβρουαρίου θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα.
Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση δεν θα τους καταβληθεί επίσης στους παίκτες το προγραμματισμένο έξτρα πριμ για τις τέσσερις νίκες (Ιωνικό, Πανελλήνιο, Απόλλων και Άρη), πριν την ήττα από τον ΠΑΟ.
Εν τω μεταξύ, χωρίς τον Αγγελο Κορωνιό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο εξ αναβολής αγώνα της 7η ημέρας με το Μαρούσι. Ο Γιόνας Καζλάουσκας, όπως είναι γνωστό δεν θα έχει στη διάθεση του τον έμπειρο πλέι μέικερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.
Η βαθμολογική θέση των «ερυθρολεύκων» δεν επιτρέπει «μοιρολόγια» για τη βαριά ήττα, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό, και αυτό σημαίνει ότι η νίκη κόντρα στο Μαρούσι, στο κλειστό του Κορυδαλλού αποτελεί… μονόδρομο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Fed: Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης διατηρεί το δράμα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-2 κ.δ., 2-3 παρ.: Μάγκες από την Κρήτη, σήκωσαν το Κύπελλο!
- Δανεισμός ρεκόρ σε γιουάν από αμερικανικές τράπεζες
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο Γιερεμέγιεφ ισοφαρίζει σε 2-2 και στέλνει τον τελικό στην παράταση – Δείτε όλα τα γκολ vid)
- Η Κέιτ Τζάκσον επέλεξε μια «ήρεμη» ζωή μακριά από το Χόλιγουντ
