Ηρακλής, ΠΑΟ κόντρα σε Μπέλγκοροντ, Βοϊβοντίνα στο βόλεϊ-Στοχεύει 4άδα ο Ολυμπιακός
Κρίσιμα ματς για το Champions League στο βόλεϊ δίνουν την Τετάρτη Ηρακλής και Παναθηναϊκός πριν το μεταξύ τους ντέρμπι για την Α1 ανδρών, αντιμετωπίζοντας Μπέλγκοροντ και Βοϊβοντίνα. Ο Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Top Teams Cup υποδέχεται την Ζιράατ.
Το πρώτο από τα δύο κρίσιμα ματς της εβδομάδας δίνει την Τετάρτη ο Ηρακλής. Αντιμετωπίζει στις 16:00 (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ-3) την Λοκομοτίβ στο Μπέλγκοροντ για την 8η αγωνιστική του α ομίλου του Champions League, ενώ την Κυριακή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.
Εν μέσω ανακατατάξεων και διαφοροποιήσεων οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, υποδέχονται στις 18:00 (SuperSport 1) τη σερβική Βοϊβοντίνα για την 8η αγωνιστική του β ομίλου του Champions League.
Στο ματς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» ο Πολωνός Λούκας Ζιγκάντλο εξαιτίας της συμμετοχής του στη διοργάνωση με τη Σοσνόβιεκ.
Νίκη με μηδέν παθητικό στα σετ επιδιώκει σήμερα ο Ολυμπιακός στο ματς με την τουρκική Ζιράατ Μπακάνσι για τα προημιτελικά του Top Teams Cup, έτσι ώστε να έχουν το πλεονέκτημα στον επαναληπτικό της Άγκυρας και να κάνει ακόμα ένα βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη, και θα αρχίσει στις 18.30.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.