Ούτε ο Γκέκας ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα», έχασε την προθεσμία της ΑΕΚ
Ακόμα ένα μεταγραφικό... μέτωπο έκλεισε για την ΑΕΚ. Μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον ΑΠΟΕΛ για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, και ο Φάνης Γκέκας «χάθηκε» για την «Ένωση». Ο παίκτης της Καλλιθέας δικαιολόγησε ότι δεν θέλει να λάβει βιαστική απόφαση.
Ακόμα ένα μεταγραφικό… μέτωπο έκλεισε για την ΑΕΚ. Μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον ΑΠΟΕΛ για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, και ο Φάνης Γκέκας «χάθηκε» για την «Ένωση».
Ειδικότερα, την Τρίτη έληγε η σχετική διορία της ΑΕΚ προς τον παίκτη της Καλλιθέας. Ο Ιλια Ιβιτς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε νέα διορία για να δώσει την οριστική του απάντηση.
Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω παράταση και γνωστοποίησε στον μάνατζερ του επιθετικού της Καλλιθέας ότι ο σύλλογος αποσύρει το ενδιαφέρον του. Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν ύψους 600.000 ευρώ για συμβόλαιο 3,5 ετών.
Ο Γκέκας φέρεται να έχει δελεαστική πρόταση από τη Γερμανία, και συγκεκριμένα την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, δηλώνει όμως ότι θα εξετάσει κάθε προσφορά.
«Περιμένω μια πρόταση χωρίς να βιάζομαι. Αλλωστε, το καλοκαίρι μένω ελεύθερος. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις για την ομάδα που θα μεταγραφώ. Είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει, είτε στο εξωτερικό, είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στην ΑΕΚ.
» Είναι τιμητικό να ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες. Είμαι 24 ετών και κοιτώ το μέλλον μου. Δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε μια πρόταση από μεγάλη ομάδα».
Βασικός στόχος για την ΑΕΚ είναι πλέον ο Βραζιλιάνος Αντερσον. Την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση με την Χαλκηδόνα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετεγγραφής του 25χρονου μεσοαμυντικού.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.