Εκτός γηπέδου για ένα μήνα ο Μάρτιν Μιέτσελ – Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του
Με την καινούργια χρονιά θα υπολογίζει τον Μάρτιν Μίετσελ ο προπονητής του Ηρακλή. Μετά τη νέα εξέταση στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε η μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο Πολωνός θα μείνει εκτός γηπέδου για ένα μήνα.
Με την καινούργια χρονιά θα μπορεί να υπολογίζει τον Μίετσελ ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Μετά τη νέα εξέταση στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα, επιβεβαιώθηκε η μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου, γεγονός που σημαίνει ότι χρειάζεται να μείνει εκτός γηπέδου για ένα μήνα.
Εκτός πλάνων για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Ηρακλή με τον Πανιώνιο βρίσκεται και ο Μέλβιν Χολφάιν, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον αριστερό προσαγωγό.
Από την Τετάρτη, ωστόσο, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Δημήτρης Ιωάννου, Παντελής Καπετάνος και Γιάννης Παπαποστόλου.
Εν τω μεταξύ, συνεπής στην επιστροφή του από τη Γαλλία, όπου βρέθηκε με άδεια τις τελευταίες ημέρες, φάνηκε ο Έντβιν Μουράτι, ενώ ο τρόπος της λύσης της συνεργασίας με τον Μπέπε Σινιόρι εξακολουθεί να συζητείται στον Ηρακλή.
Οι πρώτες εκτιμήσεις να συγκλίνουν στο ότι το ζήτημα θα τελειώσει σύντομα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Ολυμπιακός βρίσκει ξανά μπροστά του τη Μονακό στο δρόμο για ένα Final-4 – Οι «μάχες» των δύο ομάδων την τελευταία φορά που είχαν παίξει στα πλέι-οφ και οι παίκτες που ήταν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.