
Πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α εθνική ΑΕΚ και Αρης
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλες τις ΠΑΕ Α Εθνικής, αναμεσά τους η ΑΕΚ και ο Αρης. Για τον τελευταίο όμως και τον Ηρακλή συντάχθηκαν εκθέσεις για αφαίρεση βαθμών, επειδή δεν κατέβαλαν όλες τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις αθλητών τους.
26
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε, τελικά, πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλες τις ΠΑΕ Α Εθνικής. Όσον αφορά στον Αρη, όπως διευκρίνισε η ΕΕΑ, του δόθηκε πιστοποιητικό επειδή προσκόμισε προσωρινή διαταγή αναστολής «όλων των μέτρων ατομικής ή συλλογικής εκτέλεσης εναντίον της», που ισχύει μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου για την υπαγωγή της ή όχι στο άρθρο 44 του Ν.1892/90.
Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, προσκόμισε στην ΕΕΑ έγγραφο της αρμόδιας εφορίας, στο οποίο αναφέρεται ότι πληρώνει κανονικά τις δόσεις του συνολικού ποσού 2.600.000 ευρώ, που έχει ρυθμιστεί με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών.
Σχετικά με το ποσό των 13.000.000 ευρώ περίπου (συνολικά το χρέος προς το Δημόσιο είναι περίπου 17.000.000 ευρώ), η υποχρέωση πληρωμής του έχει ανασταλεί, με απόφαση αρμόδιου δικαστηρίου και μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης, για το ακριβές ύψος του ποσού που οφείλεται πραγματικά.
Παράλληλα, όμως, για τον Αρη και τον Ηρακλή συντάχθηκαν εκθέσεις για αφαίρεση βαθμών από το δικαιοδοτικό όργανο, επειδή δεν κατέβαλαν όλες τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις αθλητών τους, που έχουν επιδικαστεί τελεσίδικα, πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
Στο μεταξύ, όσον αφορά τις ΠΑΕ της Β Εθνικής, η ΕΕΑ έδωσε σήμερα πιστοποιητικό στις ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Ακράτητος, Εθνικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα, Ηλυσιακός, Λεβαδειακός, Λάρισα και Ατρόμητος, ενώ ήδη έχουν πάρει οι ΠΑΕ Πανηλειακός, Ποσειδών Πόρων και Πατραϊκός.
Πάντως, όπως και για Αρη, Ηρακλή, έτσι και για Ατρόμητο, Εθνικό Αστέρα και Απόλλωνα Σμύρνης, συντάχθηκαν εκθέσεις για αφαίρεση βαθμών επειδή δεν εξόφλησαν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις αθλητών τους, που έχουν επιδικαστεί τελεσίδικα.
Τέλος, για τέσσερις ΠΑΕ, Καστοριά, Νίκη Βόλου, Προοδευτική και Κασσάνδρα, η ΕΕΑ ανέβαλε την λήψη απόφασης, για αύριο (Παρασκευή), στις 11.00, προκειμένου να συμπληρώσουν τα αναγκαία στοιχεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί άμεσα το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της Euroleague – Μέσα Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ (pic)
- Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφων – Μετά τις… μαγκούρες βγήκαν μαχαίρια
- Η Μεγάλη Εικόνα έβαλε στο μικροσκόπιο τη σχέση παιδιών και social media
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- ΕΟΦ: Οριστική διακοπή κυκλοφορίας πέντε σκευασμάτων ινσουλίνης
