
Σημασία έχει η νίκη είπαν Σουμ και Γκονζάλες
Ο Ιντζάκ Σουμ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της νίκης στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Champions League, όμως δήλωσε οτι στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν καλύτερες εμφανίσεις.
26
Ο Ιντζάκ Σουμ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της νίκης στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Champions League, όμως δήλωσε οτι στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν καλύτερες εμφανίσεις.
«Σημασία έχει οτι κερδίσαμε. Μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα» είπε ο ισραηλινός προπονητής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους «πράσινους» φιλάθλους: «Ο κόσμος ήταν υπέροχος».
Παράλληλα συγκρατημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Εζεκιήλ Γκονζάλες, που πέτυχε και τα δυο γκολ του πρωταθλητή Ελλάδας εναντίον της νορβηγικής Ρόζενμποργκ:
«Το θέμα είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς της νίκης και αυτό είναι καλό για μας στην συνέχεια των προκριματικών αγώνων του ομίλου του Champions League, που μετέχουμε. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, αφού θα έχουμε κάποιους αγώνες στα πόδια μας από το πρωτάθλημα, που δεν είχαμε σήμερα».
Τέλος ο προπονητής της Ρόζενμποργκ, Ρίισε, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς, αφού ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα στην αρχή. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί άμεσα το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τους εργαζόμενους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της Euroleague – Μέσα Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ (pic)
- Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο μεταξύ κτηνοτρόφων – Μετά τις… μαγκούρες βγήκαν μαχαίρια
- Η Μεγάλη Εικόνα έβαλε στο μικροσκόπιο τη σχέση παιδιών και social media
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- ΕΟΦ: Οριστική διακοπή κυκλοφορίας πέντε σκευασμάτων ινσουλίνης
