26

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, έκανε την Παρασκεύη ο Αλεχάντρο Σοάρες. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που πήγε στην «Ένωση» από τον ΟΦΗ, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Οι ευθύνες είναι τώρα μεγαλύτερες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ΑΕΚ. Έζησα καλές στιγμές στον ΟΦΗ, όμως υπήρχαν και κάποια προβλήματα. Πάντως, στο μυαλό μου, έχω μόνο τις όμορφες στιγμές».

»Είμαι 30 ετών και έπρεπε να πάρω το ρίσκο και να έρθω στην ΑΕΚ. Δεν παρουσιάζονται συνέχεια τέτοιες ευκαιρίες. Θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου, όσο μπορώ περισσότερο την ΑΕΚ. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είναι μια νέα προσπάθεια και θέλω να έχω ενεργή συμμετοχή».

Στόχος ο Λίτος;

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει, σε σημερινό δημοσίευμα της, ότι ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρεται να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ τον κεντρικό αμυντικό της Μάλαγα, Λίτος, ο οποίος είναι Πορτογάλος και τον οποίο ο τεχνικός της «Ένωσης» γνωρίζει καλά, προκειμένου να καλύψει το κενό του Μιχάλη Καψή.

Ο Λίτος είναι 30 χρόνων, έχει ύψος 1.85μ. και ζυγίζει 81 κιλά, ενώ πριν φορέσει την φανέλα της Μάλαγα, αγωνίστηκε και στις Εστορίλ, Ρίο Αβε και Μποαβίστα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και για τον Γκαμάρα, η τιμή του οποίου, όμως, είναι πολύ υψηλή για τους «κιτρινόμαυρους», όπως τονίζεται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ