Στα χέρια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε και επισήμως την Παρασκευή η ΑΕΚ. Νέος πρόεδρος της «Ένωσης» θα είναι -έως την 1η Αυγούστου- ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Στα χέρια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε και επισήμως την Παρασκευή η ΑΕΚ. Νέος πρόεδρος της «Ένωσης» θα είναι ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Στο νέο μεταβατικό Δ.Σ. της Ένωσης, το πρώτο της εποχής Ντέμη Νικολαΐδη, μετέχουν ακόμη οι Κούλης Νικόλαος, Κανελλόπουλος Τάκης-Παναγιώτης, Λιβανός Κοσμάς-Αλέξιος, Μεταξάς Λουκάς, Νοτιάς Νικόλαος, Παππάς Πέτρος, Θανόπουλος Αναστάσιος, Ασλανίδης Ευάγγελος, Αγγελόπουλος Αθανάσιος, Μπέρκοβιτς Γεώργιος, Σουλτάνογλου Γεώργιος, Ανδρεαδάκης Στυλιανός, Πετράκης Χρήστος και Καραγιάννης Ιωάννης.
Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να παραμείνει σε ισχύ ως την 1η Αυγούστου, οπότε λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του Ντέμη Νικολαΐδη με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.
Εν τω μεταξύ, η νέα διοίκηση της ΑΕΚ εξέπληξε, ορίζοντας τον Σέρβο παίκτη της «Ένωσης» Ίλια Ίβιτς, τεχνικό διευθυντή και μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.