66

Τη λήξη του Euro 2004 θα περιμένει ο Παναθηναϊκός για να ανακοινώσει επισήμως τη μεταγραφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην Πόρτο.

Οι υπογραφές πάντως έχουν ήδη μπει και το θέμα θεωρείται τελειωμένο, καθώς ο νεαρός διεθνής υπέγραψε το συμβόλαιό του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από την άλλη πλευρά, τη δευτέρα έπεσε η… αυλαία στη συνεργασία του Γιαν Μικαέλσεν με τον Παναθηναϊκό. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε τρεις εβδομάδες επιστρέφει σπίτι του.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, τα μεταγραφικά θέματα μπαίνουν επί τάπητος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ρευστό που γέμισε το «πράσινο» ταμείο από τη μετακίνηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη,αναμέναται να αποτελέσει εφαλτήριο για τις κινήσεις της ΠΑΕ.

Συνηθισμένος στην κριτική, δηλώνει ο Χένρικσεν

Συνέντευξη στον επίσημο δικτυακό τόπο της UEFA έδωσε ο 34χρονος Δανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Ρενέ Χένρικσεν, αναφερόμενος αποκλειστικά στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Μεταξύ όλων των άλλων ο Χένρικσεν είπε ότι «ο πρώτος στόχος της Δανίας, είναι να προκριθεί στον επόμενο γύρο» και πρόσθεσε:

«Είναι αδύνατο να κάνω πρόβλεψη. Τα παιχνίδια εξάλλου κρίνονται στις λεπτομέρειες. Από τον δικό μας όμιλο, φαβορί, είναι η Ιταλία και μετά η Σουηδία».

Μιλώντας στη συνέχεια για τον εαυτό του, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, παραδέχτηκε ότι «είναι συνηθισμένος στην κριτική», αν και όπως είπε «το τελευταίο διάστημα, έχει μάθει να ζει με το ότι τον θεωρούν το κακό παιδί».

Και τελειώνοντας τη συνέντευξη του, τόνισε:

«Όταν δέχομαι άδικη κριτική, προσπαθώ να την προσπεράσω και κυρίως προσπαθώ να αποδείξω ότι ήταν λάθος».



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ