26

Τα λάθη ήταν σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο αυτά που έκριναν το ματς με την Ελλάδα. «Σε μεγάλες διοργανώσεις η ομάδα που κάνει τα λιγότερα λάθη κερδίζει. Εμείς κάναμε δύο και δεχθήκαμε ισάριθμα γκολ. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και δεν αντικατοπτρίζει το πώς παίξαμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα για εμάς πλέον είναι πιο πολύπλοκα. Είναι δυσάρεστο. Δεν περιμέναμε να ξεκινήσουμε με ήττα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει τόσο αμυντικά» κατέληξε.

Ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Φελίπε Σκολάρι από την άλλη πλευρά ξεκαθάρισε οτι πλέον η αναμέτρηση με την Ρωσία θα έχει τον τίτλο του όλα ή τίποτα.

«Η Ελλάδα είχε πολύ καλή άμυνα και επίθεση επίσης. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικά. Κάναμε πιο πολλά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο δεν ίχαν όμως αποτέλεσμα» δήλωσε και συνέχισε:

«Πρέπει πλέον να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα ματς. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των Πορτογάλων φιλάθλων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press