66

Μια αλυσίδα χεριού και σκισμένα ρούχα με ίχνη αίματος φέρονται ότι ενοχοποιούν τους τρεις παίκτες της Λέστερ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης τριών γυναικών στο ισπανικό θέρετρο «Λα Μάνγκα».

Και την Πέμπτη οπότε θα παρουσιαστούν ενώπιον του ισπανικού δικαστηρίου, θα έχουν να λογοδοτήσουν για αυτά τα στοιχεία.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, η αλυσίδα χεριού, που ανήκει σε έναν απο τους τρεις παίκτες της Λέστερ καθώς και τα σκισμένα ρούχα με ίχνη αίματος πάνω τους, «καίνε» τους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας .

Μάλιστα οι τρεις κοπέλες, εξετάστηκαν και απο γιατρό, που διαπίστωσε ότι έφεραν σε πολλά σημεία των σωμάτων τους μελανιές, ενώ τους Ντίκοφ, Γκιλέσπι και Σινκλέρ, επισκέφτηκαν την Δευτέρα οι οικογένειες τους, στην φυλακή όπου και κρατούνται.

Οι τρεις παίκτες θα κληθούν να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις αλλά όπως δήλωσε ο συνήγορος τους, το «αν αφεθούν ελεύθεροι θα εξαρτηθεί απο τον δικαστή», προσθέτοντας ότι «και οι τρεις είναι πολύ καλά στην υγεία τους, όμως αδημονούν να φύγουν απο την φυλακή και να επιστρέψουν στην Αγγλία».

Οι τρεις τουρίστριες θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ