
Το πρώτο γκολ του Αναστασίου με τη φανέλα του Αγιαξ
Δεν είναι μόνο γουρλής, βάζει και γκολ! Ο Γιάννης Αναστασίου, μετά τη χαρά της νίκης που γεύτηκε με την ομάδα του Αγιαξ στο ντέρμπι κορυφής με την Αϊντχόφεν, την Κυριακή πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «Αίαντα» κόντρα στην Φόλενταμ.
66
Δεν είναι μόνο γουρλής, βάζει και γκολ! Ο Γιάννης Αναστασίου, μετά τη χαρά της νίκης που γεύτηκε με την ομάδα του Αγιαξ στο ντέρμπι κορυφής με την Αϊντχόφεν, την Κυριακή πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «Αίαντα».
Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό του αγώνα με την Φόλενταμ, ενώ ο Γκάλασεκ με πέναλτι στο 87 διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Ο Αίαντας εξακολουθεί να προπορεύεται τρεις βαθμούς από την Αϊντχόφεν στην μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου της Eredivisie, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο.
Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:
Μπρέντα – Ρόντα 0-0
Αϊντχόβεν – Τβέντε 1-0
Χέρενβεν – Βίλεμ 1-1
Βίτεσε – Ρούζενταλ 1-2
Ντεν Χάαγκ – Φέγενορντ 2-2
Φόλενταμ – Αγιαξ 0-2
Ναϊμέγκεν – Ουτρέχτη 4-0
Βααλβάικ – Τσβόλε 2-0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν




