
Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ, εν αναμονή της άφιξης Γαρπόζη
Με πολλούς υπό δοκιμήν παίκτες στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Εδεσαϊκού σε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Εν των μεταξύ έκλεισε και τυπικά η μεταγραφή του Κύπριου Αλέξανδρου Γαρπόζη, που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη.
26
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Εδεσσα μια ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε τον γηπεδούχο Εδεσσαϊκό με 2-3. Τα δυο πρώτα γκολ του «δικεφάλου» πέτυχαν νέοι υπό δοκιμήν παίκτες στο 15ο και 45ο λεπτό, ενώ για τον Εδεσσαϊκό σκόραραν οι Γραμματικόπουλος στο 23ο και Κόλλιος στο 46ο. Το γκολ που έδωσε και τη νίκη στον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Γιαννιτσανάκης στο 73ο λεπτό.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.000 περίπου φίλαθλοι που στο τέλος χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι για τους υπό δοκιμήν παίκτες που χρησιμοποίησε καθώς και για τις μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν.
«Εδώ ήρθαμε να πούμε ευχές και τα άλλα τα αφήνουμε για την συνέχεια. Ήρθα σε γνώριμα λημέρια και είμαι μεταξύ φίλων και γνωστών. Εύχομαι το καλύτερο στον Εδεσσαϊκό και τον κόσμο του. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι στην επαρχία και αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα» είπε.
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Πρόεδρο της Α.Ε. Λεμεσού Κλεάνθη Έλληνα στην μεταγραφή του διεθνή Κύπριου επιθετικού ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γαρπόζη. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο 30 Δεκεμβρίου προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στο δυναμικό της ομάδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οικονόμου κατά Σκέρτσου: Δεν έχει επαρκή επαφή με την πραγματικότητα
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Γενικολογίες από Μαρινάκη για νέα μέτρα στήριξης
- Διεθνής Αμνηστία: Έκθεση κόλαφος για την Ελλάδα – Σε πρώτο πλάνο προσφυγικό, Τέμπη, καταπάτηση δικαιωμάτων
- Συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
- Πέθανε ο Κυριάκος Σφέτσας – Συνθέτης, οραματιστής, πιανίστας της Κάλλας – «Ευπατρίδης της τέχνης»


