
Αρνητική εισήγηση για το γήπεδο της ΑΕΚ στο Συμβούλιο Επικρατείας
Απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την ΑΕΚ στην υπόθεση της ανέγερσης νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Σύμβουλος Επικρατείας Π.Πικραμένος, πρότεινε την Παρασκευή να γίνουν δεκτές οι προσφυγές του Δήμου Φιλαδέλφειας. Την Τετάρτη η οριστική απόφαση.
26
Απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την ΑΕΚ στην υπόθεση της ανέγερσης νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Σύμβουλος Επικρατείας Π.Πικραμένος, πρότεινε την Παρασκευή να γίνουν δεκτές οι προσφυγές του Δήμου Φιλαδέλφειας.
Συγκεκριμένα μόλις λίγες ημέρες πριν από την επκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει την Τετάρτη (3/12) ο κ. Πικραμένος, έκρινε πως παραβιάζονται οι συνταγματικές διατάξεις που προστατεύουν το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.
Βέβαια, η εισήγηση του κ. Πικραμένου δεν σημαίνει πώς και η τελική απόφαση θα είναι αρνητική, ωστόσο, διαφαίνεται μια αρνητικά προδιάθεση.
Εν τω μεταξύ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να συμπεριλαμβάνεται στην 20μελή αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους: Αμπονσά, Γεωργέα, Ζαγοράκη, Κατσουράνη, Καψή, Κρέικ, Κωνσταντινίδη, Κωστένογλου, Λάκη, Λυμπερόπουλο Ν., Μαλαδένη, Μιχαηλίδη, Μόρα, Μπορμπόκη, Ναλιτζή, Οκκά, Πέτκοφ, Ρούσεφ, Τσιάρτα και Χιώτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον έξι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό – Οι Αρχές προειδοποιούν για νέο μεγα-σεισμό
- Στο Ηράκλειο ο Κικίλιας: Οι λιμενικοί μας κάνουν τεράστια προσπάθεια για τη διαχείριση των μεταναστατευτικών ροών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/4): Δράση με Παναθηναϊκό στη Euroleague και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Undeclared Work in Greece Remains Above EU Average
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Μετρό: Οι 5 σταθμοί που θα κλείνουν από σήμερα νωρίτερα λόγω έργων – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες

