26

Η πρώτη προπόνηση της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των ανδρών, εν όψει των τριών υποχρεώσεών της για την ημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2003 με Βέλγιο (20/11), Ρουμανία (23/11) και Δανία (27/11), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Στη διάθεση του Γιάννη Ιωαννίδη βρέθηκαν επτά παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και συγκεκριμένα οι Παπαλουκάς, Χατζηβρέττας, Διαμαντίδης, Σχορτσιανίτης, Διαμαντόπουλος, Κακιούζης και Γλυνιαδάκης.

Οι υπόλοιποι επτά (Χαρίσης, Αλβέρτης, Παπαδόπουλος, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Παπανικολάου, Παπαϊωακείμ) θα ενσωματωθούν στην ομάδα αύριο το πρωί, ενώ ο Γιώργος Σιγάλας θα έρθει από την Ισπανία το απόγευμα.

Ο Μιχάλης Κακιούζης δεν θα προπονηθεί την Δευτέρα, αφού η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νήαρ Ηστ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αποστολή της εθνικής θα αναχωρήσει την Τρίτη για τη Λιέγη, όπου την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ