Πρωτοφανή τα μέτρα της Αστυνομίας εν όψει του αγώνα ΠΑΟ – Φενέρμπαχτσε στη Λεωφόρο
Πρωτοφανή είναι τα μέτρα των Αρχών, εν όψει του αγώνα ΠΑΟ - Φενέρμπαχτσε. Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έχει απαγορευθεί η στάθμευση στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, ενώ από τις 5 το απόγευμα τα μέτρα επεκτείνονται και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος των Αμπελοκήπων.
30
Πρωτοφανή είναι τα μέτρα των Αρχών, εν όψει του αγώνα ΠΑΟ – Φενέρμπαχτσε. Από τις 6 το πρωί της Πέμπτης έχει απαγορευθεί η στάθμευση στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, ενώ από τις 5 το απόγευμα θα τεθούν σε εφαρμογή και τα μέτρα για τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στους Αμπελόκηπους.
Αναλυτικά, η Τροχαία Αττικής απαγορεύει από τις 6 το πρωί τη στάση και στάθευση όλων των οχημάτων στους δρόμους γύρω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ από τις 2 το μεσημέρι θα απαγορευθεί η κυκλοφορία στην οδό Παναθηναϊκού από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την οδό Έλενας Βενιζέλου, στην οδό Τσόχα από την οδό Σούτσου έως την οδό Κονιάρη, στην οδό Κυριακού από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως την οδό Έλενας Βενιζέλου, στην οδό Αγίων Πάντων από την οδό Τσόχα έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην οδό Κονιάρη από την οδό Αρματολών και Κλεφτών έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Από τις 5 το απόγευμα τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον κόμβο Αμπελοκήπων έως την οδό Ιπποκράτους. Τα μέτρα θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με την κίνηση των οχημάτων και θα λήξουν μετά την αποχώρηση των φιλάθλων.
Αξιωματικοί της Τροχαίας εκτιμούν ότι αν δεν υπάρξουν προβλήματα, όπως στη συγκέντρωση των οπαδών έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, η λεωφόρος Αλεξάνδρας θα δοθεί στην κυκλοφορία.
Ενδεικτικό της έντασης των μέτρων που έχουν ληφθεί -όπως σημειώνει το Βήμα της Πέμπτης- είναι το γεγονός ότι η θύρα 6 από την οποία θα παρακολουθούσαν τον αγώνα οι 500 Τούρκοι οπαδοί που δεν θα έλθουν, θα παραμείνει κενή και φρουρούμενη. Επιπλέον, σε κάθε τέσσερις φιλάθλους αντιστοιχεί ένας αστυνομικός.
Διακριτικά είναι τα μέτρα ασφαλείας στην εξέδρα των επισήμων, από την οποία θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση οι 230 δημοσιογράφοι, συνοδοί και παράγοντες της Φενέρμπαχτσε. Μέτρα ασφαλείας ισχύουν από χθες και στα ξενοδοχεία της λεωφόρου Συγγρού, όπου έχουν καταλύσει παίκτες και συνοδοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών έως τις 8 Μαΐου
- Ο Αντετοκούνμπο και το σενάριο να γίνει ξανά συμπαίκτης με Λίλαρντ και Χόλιντεϊ
- Το σχέδιο διάσωσης 75 εκατ. ευρώ του ΥΠΕΝ για διατηρητέα κτίρια
- Αλιβέρι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία και πολύτεκνου πατέρα – Η μαρτυρία για το δεύτερο ταξί
- «Ο διάβολος φοράει Prada»: Ποια είναι η «αληθινή» Έμιλι της ταινίας
- Η Χάποελ «χρυσώνει» τον Οτούρου με συμβόλαιο 2.700.000 ευρώ!
- Αμπελόκηποι: Η καταγγελία που αποκάλυψε το γηροκομείο – κολαστήριο
- Το συγκινητικό αντίο πιλότου στην τελευταία του προσγείωση – «Δεν αλλάζω επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)






























![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442