Έκθεση για την Κύπρο φιλοξενεί το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη
Εβδομήντα επτά επιλεγμένες φωτογραφίες για τη Μεγαλόνησο περιλαμβάνει η έκθεση Η Κύπρος μέσα από φωτογραφίες, η οποία εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
43
Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Η Κύπρος μέσα από φωτογραφίες εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
Η έκθεση, η οποία αποτελείται από μία επιλεγμένη συλλογή 77 φωτογραφιών Κύπριους καλλιτεχνών με θέμα τη Μεγαλόνησο, διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Ηνωμένων Εθνών Κύπρου, τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού με τη βοήθεια των πολιτιστικών υπηρεσιών του κυπριακού υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Τα εγκαίνια της έκθεσης κήρυξαν ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη, πρέσβης Αλέξανδρος Βίκης, και ο Γενικός Διευθυντής των Ηνωμένων Εθνών, Σεργκέι Ορτζονικίτζε. Και οι δύο στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στον πλούσιο πολιτισμό της Κύπρου και στην έξοχη συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Τους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων πρέσβεις, ακαδημαϊκοί, αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών και μέλη της ελληνικής κοινότητας, προσφώνησαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών Κύπρου, Χρίστος Θεοδούλου, και η γραμματέας της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου, Ανδριανή Μαλεκίδου.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό για δύο εβδομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds
- Μπάγερν-Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν
- Αταλάντα – Μπιλμπάο 2-3: «Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης η ομάδα του Βαλβέρδε
- Ρούτε: Διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ «θα είναι στο πλευρό» των ΗΠΑ
- Δημοσκόπηση: Η «επιρροή» του Αλέξη Τσίπρα στους δυνητικούς ψηφοφόρους του «κόμματος Καρυστιανού»




