26

Το πείραμα με τη χρησιμοποίηση του Ντάριους Βασέλ στην αριστερή πλευρά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ο Σβεν Γκόραν Ερικσον μάλλον δεν θα το επαναλάβει στο δεύτερο αγώνα της Αγγλίας στο Μουντιάλ, την Παρασκευή στο Σαπόρο με αντίπαλο την Αργεντινή.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σουηδός θα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή των Κίερον Ντάιερ, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, και να αφήσει στον πάγκο τον επιθετικό της Αστον Βίλα στον πάγκο.

Παράλληλα, ο Έρικσον είναι ιδαίτερα προβληματισμένος από την απόδοση του Οουεν Χάργκριβς κόντρα στη Σουηδία.

Ο νεαρός μέσος, που είχε εντυπωσιάσει στα φιλικά, ήταν πολύ αγχωμένος και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα ο τεχνικός των «λιονταριών» να σκέφτεται να καταφύγει στην εμπειρία του Νίκι Μπατ, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ