Πίσω στη δουλειά από την Τρίτη ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Νίκος Κούρκουλος
Η εμφάνισή του στο Εθνικό εξέπληξε και τους πιο στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι, ενώ γνώριζαν ότι επέστρεψε από το Λονδίνο την Κυριακή, δεν τον περίμεναν στο γραφείο του πριν από την επόμενη εβδομάδα. Ο Νίκος Κούρκουλος επέστρεψε στα καθήκοντά του.
38
Επέστρεψε στα καθήκοντά του, στο Εθνικό Θέατρο, ο Νίκος Κούρκουλος, έπειτα από πολύμηνη απουσία στο Λονδίνο για σοβαρούς λόγους υγείας.
Ο δημοφιλής ηθοποιός και καλλιτεχνικός διευθυντής της πρώτης σκηνής της χώρας εμφανίστηκε την Τρίτη αιφνιδιαστικά στο γραφείο του, χωρίς να έχει ειδοποιήσει από πριν ούτε τους πιο στενούς συνεργάτες του.
Η εμφάνισή του συνοδεύτηκε και από τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του· η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ήταν αποτελεσματική και, από ό,τι φαίνεται, ξεπέρασε το πρόβλημα.
Κατόπιν προγραμματισμένων γενικών εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο στην Αγγλία, οι γιατροί είχαν διαγνώσει όγκο στο ρινοφάρυγγα σε αρχικό και μη μεταστάσιμο στάδιο. Αμέσως ο Νίκος Κούρκουλος άρχισε να υποβάλλεται σε ειδική θεραπευτική αγωγή, που είχε τελικά θετικά αποτελέσματα.
Στη διάρκεια της απουσίας του, το τιμόνι του Εθνικού είχε αναλάβει ο αναπληρωτής διευθυντής και στενός συνεργάτης του Ν.Κούρκουλου, σκηνοθέτης Κώστας Τσιάνος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης


