
Χαμένη για 13 χρόνια φωτογραφία του Τιτανικού έρχεται ξανά στο φως
Μια εξαφανισμένη επί 13 χρόνια φωτογραφία του Τιτανικού έφτασε στη βρετανική αστυνομία. Εντύπωση προκαλεί ότι η φωτογραφία έχει ημερομηνία 11 Απριλίου 1912, τέσσερις ημέρες δηλαδή πριν από τον πρώτο και τελευταίο απόπλου του μοιραίου πλοίου.
38
Μια εξαφανισμένη επί 13 χρόνια φωτογραφία του Τιτανικού έφτασε στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας από άνδρα που δεν αποκάλυψε το όνομά του.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η φωτογραφία φέρει ημερομηνία 11 Απριλίου 1912, ενώ ο Τιτανικός ξεκίνησε για το πρώτο και τελευταίο ταξίδι του στις 15 Απριλίου της ίδιας χρονιάς.
Σύμφωνα με το BBC, η φωτογραφία που έχει τίτλο Titanic at Queenstown φέρει δύο υπογραφές και τώρα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας του West Midlands.
Αστυνομικός, ειδικευμένος σε θέματα κλοπής έργων τέχνης και αρχαιοκαπηλίας, ζήτησε από τους αρχικούς ιδιοκτήτες της φωτογραφίας να παρουσιαστούν στην αστυνομία.
«Ζητώ από τους συλλέκτες έργων τέχνης ή οποιονδήποτε άλλο που μπορεί να είχε στην ιδιοκτησία του τη φωτογραφία αυτή να προσπαθήσουν να θυμηθούν οποιαδήποτε λεπτομέρεια».
Οι μέχρι τώρα έρευνες δείχνουν ότι η φωτογραφία κλάπηκε από το Μπέρμινχαμ πριν από 13 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ινδονησία καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο
- Ο Άλεκ Πίτερς για το συμβόλαιό του που τελειώνει και το μέλλον του
- Tζένη Τζένη – Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ: Εμπνευσμένο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο
- Τα βέλη που έχει ακόμα να εκτοξεύσει ο Αντ. Σαμαράς με φόντο υποκλοπές και Κράτος Δικαίου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Ακίνητα: Αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του ΜΙΔΑ – Όσα πρέπει να ξέρετε





