Οι εργασίες με προθεσμία το 2004 προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, δηλώνει ο Δ.Παντερμαλής
«Δεν με εκπροσωπεί η άποψη ότι το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως δεν θα είναι έτοιμο το 2004» δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΝΜΑ, Δ.Παντερμαλής, με αφορμή άρθρο του Independent, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος δήλωσε ότι ο χρόνος έως το 2004 δεν επαρκεί.
38
Αναστάτωση έφερε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Independent, την Κυριακή, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του Οργανισμού για την Ανέγερση του Νέου Μουσείου Ακροπόλεως (ΟΑΝΜΑ), καθ. Δημήτρης Παντερμαλής, φέρεται να δήλωσε ότι ο χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών του μουσείου δεν επαρκεί.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Δ.Παντερμαλής δήλωσε ότι «αργήσαμε πολύ να ξεκινήσουμε» και ότι η Ελλάδα ξόδεψε 15 χρόνια σε προγραμματισμούς και προετοιμασίες. Πρόσθεσε ότι το πεντάμηνο που μεσολαβεί μέχρι τη θεμελίωση του μουσείου (Ιούνιος 2002) δεν είναι επαρκές χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.
Σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρεται η εξής δήλωση του κ. Παντερμαλή: «Η θεμελίωση θα γίνει φέτος το καλοκαίρι, αλλά θα χρειαζόταν να δουλεύουμε 24 ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα και να μη συμβεί κανένα απρόοπτο, για να έχουμε τελειώσει μέχρι το 2004».
Ο Δ.Παντερμαλής, πάντως, μόλις το άρθρο είδε το φως της δημοσιότητας, δήλωσε: «H άποψη ότι το Νέο Μουσείο Ακροπόλεως δεν θα είναι έτοιμο το 2004 δεν με εκπροσωπεί. Αντίθετα, οι εργασίες με αυτόν το στόχο προχωρούν συντονισμένα και με ταχύτατους ρυθμούς. Η θεμελίωση θα γίνει, όπως είχε ήδη προγραμματιστεί, στις αρχές του καλοκαιριού του 2002».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup



