Θερμή η υποδοχή του κοινού στο «Taboo» του Μπόι Τζορτζ
Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το λονδρέζικο κοινό στο μιούζικαλ του Μπόι Τζορτζ «Taboo». Παρουσία πολλών επωνύμων, ο Βρετανός ποπ σταρ, που μεσουράνησε στη δεκαετία του 80 με τους Culture Club, παρουσίασε τη σύνθεσή του με θέμα τη ζωή του.
38
Θερμή υποδοχή επιφύλαξε το λονδρέζικο κοινό στο μιούζικαλ του Μπόι Τζορτζ «Taboo», που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη στο Venue Theatre της αγγλικής πρωτεύουσας. Παρουσία πολλών επωνύμων, ο Βρετανός ποπ σταρ, που μεσουράνησε στη δεκαετία του 80 με τους Culture Club, παρουσίασε τη σύνθεσή του με θέμα τη ζωή του.
Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης ο Μπόι Τζορτζ δεν έκρυψε το άγχος του. «Ήμουν πολύ ανήσυχος πριν από την παράσταση, αλλά τώρα που τελείωσε έχω ενθουσιαστεί που τους βλέπω όλους ικανοποιημένους» δήλωσε ο ποπ σταρ στο BBC.
Ο ίδιος, βέβαια, ήταν προετοιμασμένος για τα χειρότερα: «Θα το θάψουν. Με θάβουν εδώ και 20 χρόνια. Τι μπορούν να πουν, που δεν έχουν ήδη πει;» έλεγε πριν από την πρεμιέρα.
Για την προσωπική του πορεία στη μουσική σκηνή δήλωσε ότι η συνεισφορά του στην ποπ υποτιμήθηκε. «Επειδή είμαι έτσι όπως είμαι, το κοινό έχει απορρίψει ό,τι έχω κάνει ως συνθέτης. Δεν νομίζω ότι με εκτίμησαν ποτέ με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς




