26

Τους πρώτους της βαθμούς πήρε η Ξάνθη με άνετη νίκη με 2-0 επί της Παναχαϊκής στη δεύτερη αγωνιστική της Α εθνικής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα με γρήγορο γκολ στο 2ο μόλις λεπτό, γεγονός που… έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και πρόσφεραν θέαμα, με την ομάδα της Θράκης να είναι καλύτερη από αυτήν της Πάτρας και να έχει ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, δίνοντας μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.


Μόλις στο 2ο λεπτό, λοιπόν, ο Ουακίλι εκτέλεσε πλασαριστά στην περιοχή ένα φάουλ, ο Παπαδημητρίου πετάχτηκε, έκανε την προβολή και έγραψε έτσι το 1-0.


Η κυριαρχία της Ξάνθης συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καούνο να χάνει ευκαιρίες για ένα τέρμα που έγινε τελικά πραγματικότητα στο 71, ύστερα από σέντρα του Γελαδάρη.


Ξάνθη: Μπούτσεκ, Γελαδάρης, Παπαδημητρίου, Κεχαγιάς, Αλεσάντερ (53 Πρίττας), Ουακίλι, Λαμπριάκος (87 Μπα), Λάιτνερ, Γκάγκερ, Ζουμπούλης (16 Καούνος), Βάλλας.


Παναχαϊκή: Αμπαδιωτάκης, Μητσιόπουλος, Γκουζιώτης, Βαβίλης (75 Γκίτσης), Δ.Ιωάννου, Κεφαλάς, Γ.Κωστής (80 Σουχομλίνοφ), Παπαδόπουλος, Επαλέ, Κομπαγιάσι (62 Βούκσεβιτς), Κατσουράνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ