«Έφυγε» ο χορογράφος και χορευτής Γιάννης Φλερύ
Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του μεγάλου Έλληνα χορογράφου και χορευτή, Γιάννη Φλερύ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε ηλικία 87 ετών.
31
Συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του μεγάλου Έλληνα χορογράφου και χορευτή, Γιάννη Φλερύ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε ηλικία 87 ετών.
Ο Γιάννης Φλερύ άρχισε την καριέρα του το 1937, με πρώτη παρτενέρ τη Λουίζα Ποζέλι, αλλά λαμπρή πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό έκανε με τη Λίντα Αλμα. Τον τελευταίο καιρό είχε αποσυρθεί από το θέατρο, το οποίο υπηρέτησε περισσότερα από 65 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Οι πάγοι στην Ανταρκτική λιώνουν υποθαλάσσια – Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες
- Δήμος της Αττικής μοιράζει καυσόξυλα
- «Πληγωμένη» στο ΣΕΦ η Μακάμπι: Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
- Ο τραγέλαφος συνεχίζεται στην εξεταστική: Κάλεσαν τον Σκουρλέτη- 20 μέρες υπουργό- να μιλήσει για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα συμβάλουμε στον ευτελισμό της επιτροπής»
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»




