Στην «εποχή Ζαχουδάνη» περνά ο Αρης, μετά την πώληση των μετοχών του Δ.Κοντομηνά
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ζαχουδάνης είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, καθώς απέκτησε από τον Δημήτρη Κοντομηνά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των «κιτρινόμαυρων». Πρόεδρος της ομάδας αναμένεται να είναι ο (στενός φίλος του νέου ιδιοκτήτη) Αλκέτας Παναγούλιας.
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ζαχουδάνης είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, καθώς απέκτησε από τον Δημήτρη Κοντομηνά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των «κιτρινόμαυρων». Πρόεδρος της ομάδας αναμένεται να είναι ο (στενός φίλος του νέου ιδιοκτήτη) Αλκέτας Παναγούλιας.
Οι δύο άνδρες έφτασαν σε πλήρη συμφωνία και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας απέκτησε -έναντι άγνωστου, ως στιγμής, τιμήματος- το σύνολο των μετοχών που είχε στην κυριότητά του ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ίσως το κόστος της συμφωνίας να ανακοινωθεί στην κοινή συνέντευξη Τύπου, που προγραμματίζεται για το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο 67χρονος Γιάννης Ζαχουδάνης κατάγεται από το Λιτόχωρο Πιερίας και είναι μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που έχει έδρα τη Νέα Υόρκη. Έχει στενές σχέσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα -ένας από αυτούς είναι ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο οποίος (κατά πληροφορίες) προαλείφεται για πρόεδρος των Θεσσαλονικέων.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το πιθανότερο είναι ο Βασίλης Σπανούλης να απουσιάσει ξανά από τον πάγκο της Μονακό, αυτή τη φορά στον αγώνα με τη Ναντέρ για το Κύπελλο, δύο μόλις μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.