29

Η Αρσεναλ πήρε (από… τα χέρια της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα) την υπογραφή του Αγγλου αμυντικού της Τότεναμ, Σολ Κάμπελ. Επιθυμία του 26χρονου αμυντικού ήταν να μείνει στην premier league, εξ ου και η προτίμησή του στους «κανονιέρηδες» έναντι του campionato και της primera division

«Ήθελα να μείνω στη Βρετανία· εδώ είναι ο (ομοσπονδιακός τεχνικός) Σβεν Γκόραν Έρικσον και η πλειοψηφία των αγώνων που παρακολουθεί γίνονται σε βρετανικά γήπεδα» δήλωσε -ως παίκτης της Αρσεναλ, πια- ο ογκώδης αμυντικός.


Προκειμένου να διεκδικήσει τη δόξα (με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας) γύρισε την πλάτη στο χρήμα: «Ήταν μια μεγάλη απόφαση. Θα μπορούσε να κεδίσω περισσότερα λεφτά στο εξωτερικό, αλλά αισθάνθηκα πως αυτό είναι το μέρος όπου πρέπει να μείνω» κατέληξε.


Φεύγοντας άλλωστε με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς το συμβόλαιό του με την Τότεναμ είχε λήξει, όλα τα χρήματα της μετακίνησης -το ύψος της οποίας δεν έγινε γνωστό- πήγαν στην τσέπη του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press