
Κορομηλάς και Καρούσης στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ
Οι Κορομηλάς και Καρούσης ορίστηκαν να διευθύνουν τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Τετάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
26
Οι Κορομηλάς και Καρούσης ορίστηκαν να διευθύνουν τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα γίνει την Τετάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-1 στις νίκες και σε περίπτωση τρίτης νίκης στο ΣΕΦ τότε θα κατακτήσουν και τον τίτλο για τέταρτη συνεχή χρονιά. Στην αντίθετη περίπτωση, τότε θα χρειαστεί και πέμπτο ματς που θα γίνει το Σάββατο 23 Ιουνίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Το διαιτητικό δίδυμο του τελευταίου τελικού, θα γίνει γνωστό πάντως μίαμιση ώρα πριν από την έναρξή του, ύστερα από κλήρωση ανάμεσα σε τέσσερις διαιτητές. Αυτοί είναι οι Πιτσίλκας, Κορομηλάς, Ζαβλανός και Βορεάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός για την τιμωρία του Τζόουνς
- Δουδωνής: «Ως πότε αυτή η κοροϊδία;» – Πώς σχολίασε τις αποφάσεις της σύσκεψης για τη Λέσβο
- Η Σάντρα Μπούλοκ πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να γίνει «φίλη μας»
- Α1 μπάσκετ Γυναικών: Αναβολή στους τελικούς μέχρι την απόφαση του αθλητικού δικαστή για το πρώτο παιχνίδι
- Το λάθος που κάνουν αρκετοί οδηγοί όταν παρκάρουν – Ποιος ο κίνδυνος και ποιες οι πιθανές κυρώσεις
- Πόλεμος των άστρων: Προειδοποίηση- σοκ των ΗΠΑ για ρωσική πυρηνική επίθεση στο διάστημα


