Έφυγε σε ηλικία 88 ετών ο Πέρι Κόμο
Ο Πέρι Κόμο, ένας από τους δημοφιλέστερους Αμερικανούς τραγουδιστές της δεκαετίας του 50, πέθανε το Σάββατο στο σπίτι του, στο Τζούπιτερ της Φλόριντα, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 89 του χρόνια.
45
Ο Πέρι Κόμο, ένας από τους δημοφιλέστερους Αμερικανούς τραγουδιστές της δεκαετίας του 50, πέθανε το Σάββατο στο σπίτι του, στο Τζούπιτερ της Φλόριντα, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 89 του χρόνια.
Το θάνατό του ανακοίνωσε ο Μάικλ Νοξ, συνεργάτης του στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε μέχρι πρόσφατα, με τίτλο Weekend with Perry.
Σύμφωνα με τον Νοξ, ο Κόμο είχε καταπέσει τα τελευταία χρόνια και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, μετά το θάνατο της γυναίκας του.
Όπως μεταδίδει το CNN το Σάββατο, ο Κόμο, ο οποίος στις 18 Μαΐου θα γιόρταζε τα 89α γενέθλιά του, γεννήθηκε στην Πενσιλβάνια από γονείς Ιταλούς μετανάστες. Αρχικά εργάστηκε ως υπάλληλος σε κουρείο, αλλά γρήγορα εγκατέλειψε τη δουλειά του για να τραγουδήσει με τις μεγάλες μπάντες που σημείωναν εξαιρετική επιτυχία στις ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 30.
Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1945 με το τραγούδι Till the End of Time και έκτοτε τραγούδια του έφτασαν 14 φορές στο Νο 1 των αμερικανικών τσαρτς. Το 1958 απέσπασε το βραβείο Γκράμι για το Catch a Falling. Υπολογίζεται ότι έχει πωλήσει συνολικά πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.
Πρωτοπόρος θεωρείται σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά σόου, καθώς ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που παρουσίασε τηλεοπτική εκπομπή κατά τη δεκαετία του 50, το ιστορικό The Perry Como Show, που διήρκεσε 29 χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442