57

«Αρχισαν τα όργανα» στην ΕΠΑΕ. Καθαιρέθηκε από τη θέση του Α αντιπροέδρου της Ένωσης ο Αριστείδης Καμάρας και το πόστο του πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αρης Λουκόπουλος. Β αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

Οι δύο «νέοι» αντιπρόεδροι της ΕΠΑΕ θα υπογράφουν πλέον τις αποφάσεις της Ένωσης αντί του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος, αν και δεν έχει δικαίωμα υπογραφής, καθώς κηρύχθηκε έκπτωτος από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, παραμένει στη θέση του, χάρη σε μία πρωτοφανή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.


Η καθαίρεση του μέχρι τώρα Α αντιπροέδρου Αριστείδη Καμάρα, ο οποίος παραμένει ως μέλος, οφείλεται -σύμφωνα με πληροφορίες- στην εντελώς ξαφνική «κόντρα» του με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, η οποία ξέσπασε μετά την επιστολή του παλιού άσου του Παναθηναϊκού προς το γενικό γραμματέα Μπάμπη Παυλόπουλο, με την οποία ζητούσε την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για εκλογή νέου προέδρου.


Ωστόσο, η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Μ.Τετάρτης η ΕΠΑΕ αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, ύστερα από διαπίστωση ότι ο Α αντιπρόεδρος Αριστείδης Καμάρας λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που έχει η συγκεκριμένη θέση, προέβη διά ψηφοφορίας στην εκλογή νέων αντιπροέδρων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ