45

Εξήντα χρόνια στο τραγούδι είναι αρκετά, θεωρεί ως φαίνεται ο Σαρλ Αζναβούρ, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει εδώ μία καριέρα με αμέτρητες επιτυχίες. Ο Αρμένιος στην καταγωγή, αλλά Γάλλος στην ψυχή, καλλιτέχνης πραγματοποιεί αυτό τον καιρό τις τελευταίες δεκατρείς συναυλίες του, ερμηνεύοντας για μία ακόμα φορά μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Στο πρόγραμμα των συναυλιών περιλαμβάνονται τα τραγούδια She, La Boheme, The old fashioned way, Yesterday, και πολλά άλλα που σφραγίστηκαν με τη μοναδική ερμηνεία του αλλά και την εξαιρετική σκηνική του παρουσία.


Ο Σαρλ Αζναβούρ ήταν μία «ανακάλυψη» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, η οποία ερμήνευσε πολλά από τα τραγούδια του όταν εκείνος ήταν ακόμα εντελώς άγνωστος. Όπως αναφέρει Το Βήμα τη Μ.Τετάρτη, η Πιαφ ήταν αυτή που τον έπεισε να τραγουδήσει ο ίδιος τις συνθέσεις του.


Σε αυτές τις τελευταίες αποχαιρετιστήριες συναυλίες ο Αζναβούρ παραμένει στη σκηνή επί δύο ολόκληρες ώρες και στο τέλος αποχαιρετά συγκινημένος το κοινό, ευχαριστώντας τους θεατές για την αγάπη που του έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ