
Γλιτώνει τα χειρότερα ο Κακιούζης και πιθανότατα θα είναι τελικά έτοιμος σε 20 ημέρες
Από την κόλαση στον... παράδεισο φαίνεται να μεταφέρεται ο Μιχάλης Κακιούζης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το χρονικό περιθώριο της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο 24χρονος φόργουορντ, αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα χάσει ουσιαστικά τη χρονιά, τελικά φαίνεται ότι οι πιθανότητες για την περίπτωση αυτή έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
26
Από την κόλαση στον… παράδεισο φαίνεται να μεταφέρεται ο Μιχάλης Κακιούζης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το χρονικό περιθώριο της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο 24χρονος φόργουορντ, αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι θα χάσει ουσιαστικά τη χρονιά, τελικά φαίνεται ότι οι πιθανότητες για την περίπτωση αυτή έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης της ΑΕΚ εξετάστηκε από τους βοηθούς του Λάκη Νικολάου, κ. Πισκοπάκη και Παπαλό, οι οποίοι, αν και δεν είχαν στα χέρια τους τη μαγνητική τομογραφία του, δήλωσαν -αφού τον εξέτασαν- ότι είναι πολύ πιθανό να μην έχει επηρεαστεί ο πρόσθιος χιαστός και πως πρόκειται μάλλον για κάκωση έξω πλαγίου.
Τι σημαίνει αυτό; Ο κ. Νίκος Πισκοπάκης απάντησε στο news.in.gr: «Είμαι ακόμα επιφυλακτικός, καθώς αύριο το πρωί θα έχω στα χέρια μου τη μαγνητική, όμως αρχικά μπορώ να πω ότι τελικά ο Κακιούζης θα μείνει για είκοσι ημέρες εκτός. Στην αντίθετη βέβαια περίπτωση, πρόσθιου δηλαδή χιαστού, τότε θα χάσει τη χρονιά.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο
- Ουκρανία: Ελαβε τέλος και επισήμως η πασχαλινή κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσία
- Πετρέλαιο: Η τιμή του βαρελιού ξεπέρασε πάλι τα 100 δολάρια έπειτα από τις ανακοινώσεις του Τραμπ



