57

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Βαλένθια από το Mestalla σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να προετοιμαστεί για το ματς με τη Ρασίνγκ Σαντατέρ, «πλήρωσε» τελικά τον αποκλεισμό των «νυχτερίδων» από το Κύπελλο Ισπανίας.

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης η ομάδα του Έκτορ Κούπερ αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την άσημη Γκουατίξ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.


Έτσι οι οπαδοί της Βαλένθια, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στη δεύτερη φάση των ομίλων του Champions League, αποφάσισαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε αυτό τον αποκλεισμό υποδεχόμενοι το πούλμαν της ομάδας με… αβγά.


«Οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν δίκιο να δείχνουν τα συναισθήματά τους. Εμείς ως ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε τον κατάλληλο χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο» δήλωσε σχετικά ο Σέρβος αμυντικός της Βαλένθια, Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters