
Τον Τούρκο Ορχάν Καϊνάκ απέκτησε η Ξάνθη
Ο πρώτος Τούρκος ποδοσφαιριστής στην Εθνική κατηγορία θα φορά τη φανέλα της Ξάνθης. Αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα επί του Αθηναϊκού με 1-0, στο ματς για τη 12η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Μακεδονίας, Χρήστος Πανόπουλος, παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ξάνθης, τον Τούρκο Ορχάν Καϊνάκ.
57
Ο πρώτος Τούρκος ποδοσφαιριστής στην Εθνική κατηγορία θα φορά τη φανέλα της Ξάνθης. Αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα επί του Αθηναϊκού με 1-0, στο ματς για τη 12η αγωνιστική της Εθνικής κατηγορίας, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Μακεδονίας, Χρήστος Πανόπουλος, παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Ξάνθης, τον Τούρκο Ορχάν Καϊνάκ.
Η δεύτερη μεταγραφή της Ξάνθης για την περίοδο του Ιανουαρίου -προηγήθηκε αυτή του Βαγγέλη Καούνου από την Κοζάνη- είναι ένας 29χρονος διεθνής επιθετικός ποδοσφαιριστής με την ομάδα της γείτονας χώρας, έχει φορέσει τη φανέλα με την ημισέληνο οκτώ φορές, με τον οποίο, όπως σημείωσε ο Χρήστος Πανόπουλος, η διοίκηση της Ξάνθης βρισκόταν υπό διαπραγματεύσεις τους τελευταίους τρεις μήνες.
Ο Ορχάν Καϊνάκ ξεκίνησε την καριέρα του από τα Αδανα και αγωνίστηκε ακόμη με τη φανέλα των Σάμσουνσπορ, Τραμπζονσπόρ, Μπεσίκτας και Κοτσαέλισπορ, από όπου μεταγράφηκε στην Ξάνθη και θα φορά τη φανέλα της για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.
«Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν με την πρώην ομάδα μου σε κάποιο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη και μου άρεσε πολύ η πόλη. Ενδιαφερόμουν από την αρχή για αυτήν τη μεταγραφή και μου άρεσε πολύ η ιδέα να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε κατά την παρουσίασή του από τη διοίκηση της Ξάνθης ο Ορχάν Καϊνάκ.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως δήλωσε και ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Ξανθόπουλος, ότι η μεταγραφή του Τούρκου επιθετικού αποτελεί επιλογή του ιδίου και του Καραγεωργίου και όχι του νέου τεχνικού Αργεντινού Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος ωστόσο είχε ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατασχέθηκαν πάνω από 2.000 κροτίδες και φωτοβολίδες στη Σαλαμίνα – Πέντε συλλήψεις
- Κλιμάκιο της «Αποστολής» δίπλα σε αστέγους της Αθήνας
- Emily In Paris: Στην Ελλάδα τα γυρίσματα του 6ου κύκλου
- Ιερουσαλήμ: Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός σε ζωντανή μετάδοση
- Τι ισχύει με τα play-in της Euroleague: Η διαδικασία και το πρόγραμμα
- Σερβία: Τα εκρηκτικά που βρέθηκαν στον αγωγό ίσως αποτελούν «ρωσική εμπλοκή», σύμφωνα με εμπειρογνώμονα


