
Ψύξη στο μάτι κατά την πτήση προς το Μινσκ υπέστη ο Γιώργος Σιγάλας
Ούτε από την πτήση προς τη Λευκορωσία θα μπορούσε να λείψει η ατυχία για την εθνική μας ομάδα, η οποία αγωνίζεται την Τετάρτη στο Μινσκ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, ο Γιώργος Σιγάλας υπέστη ψύξη στο μάτι.
63
Ούτε από την πτήση προς τη Λευκορωσία θα μπορούσε να λείψει η ατυχία για την εθνική μας ομάδα, η οποία αγωνίζεται την Τετάρτη στο Μινσκ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, ο Γιώργος Σιγάλας υπέστη ψύξη στο μάτι.
Όπως εκτίμησε ο γιατρός της εθνικής, Στέλιος Μαχαίρας, η κατάσταση του αρχηγού της εθνική Ελλάδας δεν κρίνεται ανησυχητική. Αφού του τοποθέτησε κολλύριο στο μάτι, του παρείχε και αντιβιοτικά φάρμακα προκειμένου να επέλθει η ύφεση στην κατάσταση της υγείας του. Το απόγευμα, ο Σιγάλας θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Έπειτα από την προπόνηση ο προπονητής της εθνικής, Κώστας Πετρόπουλος, θα αποφασίσει ποιον θα είναι ο παίκτης ο οποίος δεν θα συμπεριληφθεί στη δεκάδα του αγώνα με τη Λευκορωσία.
Οι πιθανότητες εστιάζονται στους Διαμαντόπουλο, Οικονόμου, Καλαϊτζή, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, από τραυματισμούς αλλά και ίωση.
Η ελληνική ομάδα συνάντησε πολύ κρύο στο Μινσκ, καθώς η θερμοκρασία ανέρχεται στους -4 βαθμούς Κελσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έτσι η φύση επηρεάζει μυαλό και σώμα
- Έρχεται νέο κύμα ανατιμήσεων μετά το Πάσχα στα σούπερ μάρκετ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ παρά τον ναυτικό αποκλεισμό των ΗΠΑ – «Προκαταρκτικές συνομιλίες» Λιβάνου και Ισραήλ
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι






