
Δικάζεται ο Γ.Μπατατούδης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για ψευδή ισολογισμό
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Μπατατούδης και ένας ορκωτός ελεγκτής, με την κατηγορία ότι το 1997 συνέταξαν ψευδή ισολογισμό της εταιρείας.
26
Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Μπατατούδης και ένας ορκωτός ελεγκτής, με την κατηγορία ότι το 1997 συνέταξαν ψευδή ισολογισμό της εταιρείας.
Η μήνυση, που κατατέθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θωμά Βουλινό, αφορά σε ένα υπόλοιπο χρεών της ΠΑΕ στον πρώην πρόεδρο, συνολικού ποσού 398 εκατομμυρίων δραχμών, για τα οποία ο κ. Βουλινός υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να του καταβληθούν.
Με την ίδια υπόθεση ασχολήθηκε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όμως απέρριψε την αίτηση που κατέθεσε ο κ. Βουλινός εναντίον του νυν προέδρου της ΠΑΕ για συντηρητική κατάσχεση 500 εκατομμυρίων δραχμών.
Όπως αναφέρεται, ακόμη, στη μήνυση, το χρέος των 398 εκατομμυρίων δραχμών μεταφέρθηκε στον ισολογισμό του 1997 από τις υποχρεώσεις της εταιρείας, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά η ΠΑΕ να παρουσιάσει κέρδη.
Ο μηνυτής υποστηρίζει, επίσης, ότι ο κ. Μπατατούδης και ο ορκωτός ελεγκτής Παναγιώτης Δαμιλάκος χρησιμοποίησαν τον κερδοφόρο ισολογισμό, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εισέλθει στη χρηματιστηριακή αγορά. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης θα προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ





