63

Ο Καναδάς πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό ανδρών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, καθώς οι Σεμπαστιέν Λορό – Ντάνιελ Νέστορ έκαμψαν την αντίσταση των Αυστραλών Τον Γούντμπριντζ – Μαρκ Γούντφορντ. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ισπανοί Κορέτχα – Κόστα σε ένα ματς που ξεκίνησε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την… Τετάρτη.

Στον τελικό για το χρυσό μετάλλιο, οι Καναδοί έχασαν το πρώτο σετ με 5-7, αλλά νίκησαν σχετικά εύκολα στα δύο επόμενα με 6-3, 6-4, για να κριθεί ο τελικός σε ένα δραματικό τέταρτο σετ που έληξε 7-6 για την ομάδα του Καναδά.


Στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο που είχε διακοπεί λόγω βροχής την Τρίτη, οι Ισπανοί Κορέτχα – Κόστα επικράτησαν με 2-6, 6-4, 6-3 των Νοτιοαφρικανών Ντε Τζάγκερ – Ανταμς και ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press