
Οικονομικές λύσεις της Πολιτείας στο ΣΕΓΑΣ
Λύση στα οικονομικά προβλήματα του ΣΕΓΑΣ φαίνεται ότι δίνει η Πολιτεία. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός, στη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, του μετέφερε την κατ αρχήν έγκριση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Φλωρίδη, για την ενίσχυση του τακτικού προϋπολογισμού του ΣΕΓΑΣ.
26
Λύση στα οικονομικά προβλήματα του ΣΕΓΑΣ φαίνεται ότι δίνει η Πολιτεία. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιάννης Σγουρός, στη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή,
του μετέφερε την κατ αρχήν έγκριση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Φλωρίδη, για την ενίσχυση του τακτικού προϋπολογισμού του ΣΕΓΑΣ.
Η υλοποίηση της απόφασης για τη μεταφορά 300 εκατ. δραχμών από τα προβλεπόμενα έσοδα του ΟΠΑΣΠ το 2000, στην τακτική επιχορήγηση της ΓΓΑ, καθώς και η επιχορήγηση με το ποσό των 70 εκατ. δραχμών του μοντέρνου πεντάθλου είναι οι πρώτες ενέργειες που θα γίνουν.
Ακόμα, έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις που αφορούν στις διεθνείς διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, ύψους 112 εκατ. δραχμών. Παράλληλα προχώρησε η άμεση εκταμίευση των εκκρεμών αποφάσεων στον ΟΠΑΠ για τον τακτικό προϋπολογισμό, με στόχο η συνολική εκταμίευση να φτάσει το 65% του εγκεκριμένου τακτικού προϋπολογισμού του 2000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Δεν αποφασίσαμε ακόμα για αλλαγή στη λίστα των ξένων – Απόλυτος επαγγελματίας ο Πίτερς»
- MEGA: Σαρωτική πρωτιά στην τηλεθέαση με τον τελικό του UEFA Champions League
- Από τις περιφέρειες της Ευρώπης στο κέντρο των αποφάσεων: Διεκδικήσεις για γεωργία, βιοοικονομία και υγεία
- Bring Me the Beauties: Πώς μια αίρεση στρατολογούσε μοντέλα τη δεκαετία του ’80;
- Πυρ ομαδόν για την άρνηση των ΗΠΑ να επαναπατρίσουν Αμερικανούς με Έμπολα – Διαδηλώσεις με νεκρούς στην Κένυα
- Χωρίς Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός στο Game 1 με τον Παναθηναϊκό




