Συναυλία κατά των ναρκωτικών δίνουν απόψε Φαραντούρη, Γιαννάτου, Πασπαλά
Η Μαρία Φαραντούρη, η Ελλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου ενώνουν απόψε το βράδυ τις φωνές τους στο θέατρο του Λυκαβηττού σε μία κοινή συναυλία, με στόχο την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών.
69
Η Μαρία Φαραντούρη, η Ελλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου ενώνουν απόψε το βράδυ τις φωνές τους στο θέατρο του Λυκαβηττού σε μία κοινή συναυλία, με στόχο την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες, Τρίτη στο χώρο του Συλλόγου Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας Παρέμβαση, οι καλλιτέχνιδες δήλωσαν: Αναζητούμε έναν όμορφο κόσμο αισθήσεων, όχι έναν κόσμο παραισθήσεων, ενώ εξαίροντας τη δύναμη της μουσικής τόνισαν διά στόματος Σαβίνας Γιαννάτου: Η τέχνη λειτουργεί ως αντίδοτο στα ναρκωτικά και θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως τέτοιο και προληπτικά και κατασταλτικά.
Οι τρεις καλλιτέχνιδες τραγουδούν εδώ και ενάμιση χρόνο σε κοινές συναυλίες με θέμα τις Μουσικές του Κόσμου, ερμηνεύοντας παραδοσιακά τραγούδια από όλες τις γωνιές της υφηλίου. Με τη σημερινή συναυλία επιδιώκουν να συμβάλουν, ώστε να σωθούν ψυχές νέων ανθρώπων. Μάλιστα, οι περισσότεροι άνθρωποι του Συλλόγου που διοργανώνει τη συναυλία είναι γονείς παιδιών που το πρόβλημα τούς χτύπησε την πόρτα.
Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τη μετατροπή του κτιρίου της οδού Θεμιστοκλέους σε θεραπευτικό κέντρο και χώρο επανένταξης για νέους από 18 έως 22 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Skoda Auto: Τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025 με 1.043.900 παραδόσεις παγκοσμίως
- Αταμάν: «Επικίνδυνη ομάδα η Μπασκόνια – Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε»
- Γροιλανδία: Στρατό στο νησί στέλνει η Δανία – Το Ευρωκοινοβούλιο εξετάζει να μην επικυρώσει τη συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ
- Ο βασιλιάς του Μαρόκου συνεχάρη τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
- Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος που λήστευαν βενζινάδικα και μίνι μάρκετ – Ελεύθερο με όρους το μοντέλο
- Ταΰγετος: Πώς συνέβη το ατύχημα – «Είμαστε τυχεροί» λέει ένας από τους ορειβάτες που τραυματίστηκε




