Την επίσημη παρουσίαση του έκτου φετινού μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, του Βούλγαρου διεθνούς αμυντικού Ντίον Ντόντσεφ, έκανε σήμερα η AEK. Μία μεταγραφή όπου -όπως υποστήριξε και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Πέτρος Στάθης- ίσως να μην είναι η τελευταία. Προσπαθούμε και για κάτι ακόμη δήλωσε, αφήνοντας ερωτηματικά για τον Τιάγκο, διακαή πόθο του προπονητή της ΑΕΚ, ή... για κάποιον άλλο!
Την επίσημη παρουσίαση του έκτου φετινού μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, του Βούλγαρου διεθνούς αμυντικού Ντίον Ντόντσεφ, έκανε σήμερα η AEK. Μία μεταγραφή όπου -όπως υποστήριξε και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Πέτρος Στάθης- ίσως να μην είναι η τελευταία. Προσπαθούμε και για κάτι ακόμη δήλωσε, αφήνοντας ερωτηματικά για τον Τιάγκο, διακαή πόθο του προπονητή της ΑΕΚ, ή… για κάποιον άλλο!
Ο Ντίον Ντόντσεφ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για 3+1 χρόνια. Είναι ένας παίκτης που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στους στόχους του προπονητή και καταφέραμε να συμφωνήσουμε τόσο με την ομάδα του όσο και με τον ίδιο δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.
Ο Ντόντσεφ, μιλώντας για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι να δουλέψει σκληρά, προκειμένου να αποδείξει ότι άξιζε τη μεταγραφή του στην Ενωση.
Στο μεταξύ, οι Ηλίας Ατματσίδης, Μιχάλης Κασάπης, Ντέμης Νικολαΐδης και Βασίλης Τσάρτας -με τη σειρά που ψηφίστηκαν- θα είναι οι αρχηγοί της ΑΕΚ στη νέα περίοδο. Στην ψηφοφορία, που έγινε με τη συμμετοχή όλων των παικτών, ο Ηλίας Ατματσίδης πήρε 16 ψήφους, οι Κασάπης και Νικολαΐδης από 14, ενώ δέκα ψήφους πήρε ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Τσάρτας.
Ο προπονητής του δικεφάλου, Γιάννης Παθιακάκης, μιλώντας για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου, είπε: Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Θεωρώ ότι τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό θα είναι δυνατά τεστ εν όψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων αλλά και της προετοιμασίας μας για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Η Νόα νίκησε 1-0 την Αλκμαάρ, στο ένα ζευγάρι από όπου μπορεί να προκύψει η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Conference League. Ισόπαλες Ζρινίσκι-Κρίσταλ Πάλας και Όλομουτς-Λοζάνη, προνάδισμα η Λεχ.