
Θετικά μηνύματα από Αργεντινή στο Ματζουράκη
Καλές εντυπώσεις άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Αργεντινοί παίκτες που παρακολούθησε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον αγώνα Γιμνάσια Λα Πλάτα - Ρίβερ Πλέιτ (0-4). Πρόκειται για τον επιθετικό των γηπεδούχων, Αλόνσο, και τον μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Αϊμάρ.
26
Καλές εντυπώσεις άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Αργεντινοί παίκτες που παρακολούθησε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον αγώνα Γιμνάσια Λα Πλάτα – Ρίβερ Πλέιτ (0-4). Πρόκειται για τον επιθετικό των γηπεδούχων, Αλόνσο, και τον μέσο της Ρίβερ Πλέιτ, Αϊμάρ.
Αν και ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκανε κάποιο σχόλιο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα τους δει εκ νέου και, εφόσον πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Ολυμπιακό, θεωρείται σίγουρο ότι θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή τους.
Παράλληλα, ο Μαντζουράκης έχει στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλους παίκτες, τους οποίους πρόκειται να δει τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
- Απίστευτες βίντεο από την Κίνα: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε σε φάρμα, ενώ αγελάδες τρέχουν να σωθούν
- Αυστηρή απάντηση Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Το ΠΑΣΟΚ δεν παρακαλεί κανέναν για συνεργασίες, πόσω μάλλον όσους μας προσβάλλουν
- Παρορμητικές επιθυμίες και καταθλιπτικές αντιδράσεις – Όσα είπε η Μέριλιν Μονρόε στον ψυχίατρό της
- Πακιστάν: Η Κάγια Κάλας προωθεί ρόλο της ΕΕ στη διαπραγμάτευση για το Ιράν – Επικαλείται τη συμφωνία του 2015
- Θέσεις στάθμευσης: Οι πόλεις με τις περισσότερες παραβάσεις στην Ευρώπη – Τι συμβαίνει στην Αθήνα



