
Πρόστιμο στους παίκτες του Αρη για την ήττα από την Καλαμάτα
Με πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δραχμών ο καθένας τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αρη που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Η αρνητική εμφάνιση των κίτρινων οδήγησε στην εξευτελιστική ήττα με 5-2 από την ελλιπή ομάδα της Πελοποννήσου.
26
Με πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δραχμών ο καθένας τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αρη που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Η αρνητική εμφάνιση των κίτρινων οδήγησε στην εξευτελιστική ήττα με 5-2 από την ελλιπή ομάδα της Πελοποννήσου.
Εν τω μεταξύ, στη Σουηδία βρίσκονται οι προπονητές της ομάδας κ.Μιχαλίτσιος και Σεμερτζίδης, προκειμένου να παρακολουθήσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι τεχνικοί του Αρη θα επιστρέψουν την Τρίτη στην Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Κώστας Λουμπούτης είναι τραυματίας και η συμμετοχή του σε αυτό είναι αβέβαιη. Το πρόβλημα των προσαγωγών που αντιμετωπίζει ο παίκτης θα εξεταστεί αύριο, ενώ η πρώτη διάγνωση του γιατρού αναφέρει πιθανή διάταση.
ΑΠΕ
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν με ξαναχτυπήσεις θα καλέσω την Αστυνομία» – Οι φωνές της 39χρονης που καλούσε σε βοήθεια
- Ποια είναι η κατάσταση του Μάριου Οικονόμου: Τα επόμενα εγκεφαλικά τεστ – Τι περιμένουν οι γιατροί
- AI κάμερες στον ΗΣΑΠ για την εισιτηριοδιαφυγή – Στον Περισσό τοποθετήθηκε η πρώτη, ποιος ο σκοπός τους
- Το ελληνικό νησί που υμνεί η Βρετανική Express – «Τιρκουάζ νερά που ανταγωνίζονται αυτά της Καραϊβικής»
- Πυρά αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Προκλητική η Βούλτεψη «κουνάει το δάχτυλο» στην Κοβέσι
- Ιράν: Στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις και στρατιωτικές προετοιμασίες της Τεχεράνης – Επιδιόρθωση πυραυλικών βάσεων


