Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει…
Στην πανέμορφη πόλη της Ξάνθης θα ταξιδέψει το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στις 23 και 24 Μαΐου, προκειμένου οι κάτοικοι της πόλης, συνεφίλ και μη, να γνωρίσουν το ιδιαίτερο αυτό κινηματογραφικό είδος.
43
Στην πανέμορφη πόλη της Ξάνθης θα ταξιδέψει το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στις 23 και 24 Μαΐου, προκειμένου οι κάτοικοι της πόλης, συνεφίλ και μη, να γνωρίσουν το ιδιαίτερο αυτό κινηματογραφικό είδος.
Το φεστιβάλ έχοντας γεμάτες τις βαλίτσες του με ταινίες και με τη συνεργασία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, των κινηματογραφικών λεσχών, των πολιτιστικών φορέων, καθώς και με τη συνδρομή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, έχει επισκεφθεί αρκετές πόλεις της Ελλάδας.
Μετά την Ξάνθη, σειρά έχουν η Λεμεσός και η Πάφος, όπου τις προβολές διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.
Υπενθυμίζεται ότι το νέο φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 16 Σεπτέμβρη. Γι αυτό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Ιουνίου.
ΜΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σφυροκόπημα της Τεχεράνης και της Βυρητού – Πάνω από 30 τραυματίες στο βόρειο Ισραήλ
- Κυβέρνηση ιδιωτικών συμβούλων
- Η μάχη του χεριού: Είναι οι αριστερόχειρες πιο ανταγωνιστικοί;
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
- Από τον Απρίλιο το νέο επίδομα ανεργίας – Έως 1.295 ευρώ
- Η Ιταλία αγόρασε σπάνιο πορτρέτο του Καραβάτζιο για 30 εκατ. ευρώ – Θα εκτεθεί στο Παλάτσο Μπαρμπερίνι



