
Μεγάλη επιτυχία του Safe Sex στο εξωτερικό
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κινηματογραφική ταινία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα Safe Sex, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μελβούρνης, που λήγει την Τρίτη.
43
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κινηματογραφική ταινία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα Safe Sex, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μελβούρνης, που λήγει την Τρίτη.
Αν και Μεγάλη Εβδομάδα, εκατοντάδες θεατές προτίμησαν να δουν το Safe Sex, ενώ η προσέλευση ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών Αντίποδες. Η ταινία προβλήθηκε δύο φορές και η μεγάλη αίθουσα προβολής γέμισε ασφυκτικά, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο.
Με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου ολοκληρώνεται και το φεστιβάλ Αντίποδες της Μελβούρνης, που φέτος σημείωσε ξεχωριστή επιτυχία.
ΑΠΕ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ολη η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του Τραμπ προειδοποιεί ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι



