
Οκτώ παίκτες της Λέστερ κατηγορούνται για δυσφήμιση του αθλήματος
Οκτώ παίκτες της Λέστερ, μεταξύ των οποίων δεν βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αντιμετωπίζουν την κατηγορία δυσφήμισης του αθλήματος για ανεύθυνη διανομή των εισιτηρίων που δικαιούνταν, στον περσινό τελικό του Λιγκ Καπ εναντίον της Τότεναμ.
26
Οκτώ παίκτες της Λέστερ, μεταξύ των οποίων δεν βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, αντιμετωπίζουν την κατηγορία δυσφήμισης του αθλήματος για
ανεύθυνη διανομή των εισιτηρίων που δικαιούνταν, στον περσινό τελικό του Λιγκ Καπ εναντίον της Τότεναμ.
Μόλις χθες, οι Αλεπούδες κατάφεραν να προκριθούν και πάλι στον τελικό της διοργάνωσης, πετώντας έξω την Αστον Βίλα, όμως οι πανηγυρισμοί αμαυρώθηκαν από την ανακοίνωση της αγγλικής ομοσπονδίας (FA). Περισσότερα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο εικάζεται ότι κάποιοι από τους παίκτες πούλησαν στη μαύρη αγορά
τα εισιτήριά τους.
Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται δύο διεθνείς, ο Στιβ Γκάπι (Αγγλία) και ο Νιλ Λένον (Ιρλανδία), ενώ οι υπόλοιποι έξι είναι οι Γκράχαμ Φέντον, Στιούαρτ Κάμπελ, Αρναρ Γκουνλάουγκσον, Αντριου Ιμπεϊ και Τόνι Κότι. Επίσης, οι κατηγορίες της FA βαραίνουν και τον σκάουτερ της ομάδας, Τζιμ Μέλροουζ, το διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Νις και το φυσιοθεραπευτή Ιαν Αντριους.
Ολοι τους θα απολογηθούν στις 15 Μαρτίου στην ακροαματική διαδικασία που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας, το Φίλμπερτ Στριτ.
Παράλληλα, η αγγλική ομοσπονδία απέσυρε τις κατηγορίες για παρεμπόδιση δικαιοσύνης που είχε προσάψει στους 25 παίκτες της Λέστερ (περιλαμβανομένου του Ζαγοράκη) αλλά και το προπονητικό τιμ της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
- Κορμοράνοι vs ιχθυοκαλλιέργειες – Γιατί ξεσηκώθηκε η ΕΕ
- «Εξακριβωμένα ακροδεξιά» η AfD της Κάτω Σαξονίας με απόφαση δικαστηρίου
- Ορμούζ, ενεργειακή ασφάλεια και σκιώδης στόλος στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



