26

Σε επίδειξη ισχύος των Σαν Αντόνιο Σπερς εξελίχθηκε το ντέρμπι της Δύσης στο ΝΒΑ με τους Λος Αντζελες Λέικερς. Οι πρωταθλητές κόσμου υποχρέωσαν την ομάδα του Φιλ Τζάκσον στη βαρύτερη φετινή τους ήττα με 105-81, προϊόν της καταπληκτικής απόδοσης του Τιμ Ντάνκαν.

Ο νεαρός σέντερ του Σαν Αντόνιο πέτυχε 29 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ ο Εϊβερι Τζόνσον τον ακολούθησε σε απόδοση, πετυχαίνοντας την καλύτερή του φετινή επίδοση με 22 πόντους. Για τους Λος Αντζελες Λέικερς, που προβάλλουν ως οι βασικότεροι υποψήφιοι διάδοχοι των Σπερς στην κορυφή του ΝΒΑ, ο Σακίλ Ο Νιλ πέτυχε 31 πόντους.


Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η εντός έδρας συντριβή των Νιου Γιορκ Νικς, καθώς και η επικράτηση του Σιάτλ μέσα στη Γιούτα.


Τα αποτελέσματα:


Ιντιάνα Πέισερς – Μπόστον Σέλτικς 99-96


Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 112-108


Νιου Γιορκ Νικς – Ορλάντο Μάτζικ 77-98


Ντάλας Μάβερικς – Φιλαδέλφεια 76ερς 100-101


Χιούστον Ρόκετς – Σάρλοτ Χόρνετς 99-83


Γιούτα Τζαζ – Σιάτλ Σουπερσόνικς 96-104


Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Σικάγο Μπουλς 92-81


Λος Αντζελες Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 76-107

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ