26

Ενας τραυματισμός στο πόδι ανάγκασε την Αμερικανίδα τενίστρια, Λίζα Ντάβενπορτ, να εγκαταλείψει τον ημιτελικό του διπλού γυναικών στο Οπεν της Αυστραλίας.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ του αγώνα που έδινε με τη συμπατριώτισσά της Κορίνα Μοράριου, με αντιπάλους τις Μαίρη Πιρς-Μαρτίνα Χίνγκις, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι και αποφάσισε να εγκαταλείψει.


Θα προλάβω τον τελικό του απλού καθησύχασε τους θαυμαστές της, ενόψει του αγώνα της με τη Μαρτίνα Χίνγκις σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά που συγκαταλέγεται μεταξύ των Grand Slam. Πρόσθεσε ότι είναι αισιόδοξη για τον τελικό, καθώς τις δύο φορές που έφτασε μέχρι τον τελικό ενός σημαντικού τουρνουά, στο US Open το 1998 και στο Wimbledon to 1999, ήταν η νικήτρια.

Reuters