Θέμης Αδαμαντίδης: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή – Πέθανε η μητέρα του
Η δίκη για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη αναβλήθηκε
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.
Για αυτόν τον λόγο αναβλήθηκε το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον τραγουδιστή για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της Βαρβάρας Κίρκη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, του δικηγόρου που τον εκπροσωπεί:
«Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.
Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».
- Διαβάστε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Βαρβάρα Κίρκη μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό
Η δίκη είχε αναβληθεί ξανά στις 14 Ιουλίου
Ο τραγουδιστής, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά την καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, ζήτησε και έλαβε αναβολή.
Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για εκβιασμό, ενώ διέψευσε την ύπαρξη βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.
Η υπόθεση θα εκδικαζόταν τον Ιούλιο έπειτα από αναβολή που είχε πάρει η πλευρά της καταγγέλλουσας, προκειμένου εκείνη να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Την τράβηξε από τα μαλλιά και την έβρισε
Ο Θέμης Αδαμαντίδης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από μήνυση της συντρόφου του και εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη.
Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανέναν τρόπο.
Η σύντροφός του κατήγγειλε πως ο γνωστός καλλιτέχνης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια την χτύπησε.
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
- Ο Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στους άνομους δρόμους των Peaky Blinders – Πυροβολισμοί στο Μπέρμιγχαμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)












![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-150x85.jpg)






















![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442