Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά μαζί με τη Βαρβάρα Κίρκη; - Μετά τις μηνύσεις και τις κλωτσιές... αγκαλιά

Θέμης Αδαμαντίδης: Ξανά μαζί με τη Βαρβάρα Κίρκη; – Μετά τις μηνύσεις και τις κλωτσιές… αγκαλιά

Το ρεπορτάζ που κάνει λόγο για σαμπάνιες, λουλούδια και... καυτά φιλιά στα μπουζούκια

«Μα πού να πάω…, που σε αγαπώ τόσο πολύ» φαίνεται πως τραγουδάει εδώ και μερικές μέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης στη Βαρβάρα Κίρκη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που θέλουν το ζευγάρι, μετά τις καταγγελίες, τις μηνύσεις και τους καυγάδες να είναι και πάλι μαζί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη, μετά από καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, η σύντροφός του, τού έκανε και μήνυση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο τραγουδιστής απάντησε μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ανυπόστατη η μήνυση, ενώ υπογράμμισε πως τον εκβιάζει η Βαρβάρα Κίρκη.

Παρ’ όλα αυτά, η Βαρβάρα Κίρκη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς είπε -μεταξύ άλλων- πως ο Θέμης Αδαμαντίδης «με χαστούκισε, με κλώτσησε, με απείλησε». Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό και πως έχουν υπάρξει και στο παρελθόν άλλα περιστατικά βίας.

Το δικαστήριο επέβαλε στον Θέμη Αδαμαντίδη απαγόρευση να πλησιάζει την σύντροφό του στα 100 μέτρα, ενώ η εκδίκαση της μήνυσης για ξυλοδαρμό είχε πάρει αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ η εν λόγω δίκη. Τουλάχιστον αν ισχύει το δημοσίευμα του περιοδικού You, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, ενώ έχουν ήδη αποσυρθεί και οι μηνύσεις.

Μένουν και πάλι στο ίδιο σπίτι

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι, παρά τις όποιες κατηγορίες αντάλλαξε ο ένας για τον άλλον και παρά τη θυελλώδη και εκρηκτική σχέση του, που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια, εδώ και μερικές μόλις μέρες είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Βαρβάρα μετακόμισε πίσω στο σπίτι που έμεναν μαζί στην Γλυφάδα και κάνουν κοινές εμφανίσεις ξανά πιασμένοι χεράκι – χεράκι, χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, έχοντας λύσει τις προσωπικές τους προηγούμενες διαφορές με την γλώσσα της αγάπης…

Μάλιστα, στο τελευταίο live του καλλιτέχνη το περασμένο Σάββατο 30/7 στο Λαύριο, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν δίστασε να εκδηλώσει δημόσια τον έρωτά του, ευτυχισμένος στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά και θέλει να είναι μαζί της.

Σε έναν κατάμεστο χώρο από θαυμαστές που τον αποθέωναν εκείνος αφιέρωσε στη Βαρβάρα το τραγούδι του Καζαντζίδη «Μετάνιωσες» και την ίδια στιγμή κατέβηκε από την πίστα, πήγε κοντά της και της έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα, ενώ την έραινε με λουλούδια και σαμπάνιες!

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024