Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το τραγούδι του οίκου Balmain για το ελληνικό καλοκαίρι

Το τραγούδι του οίκου Balmain για το ελληνικό καλοκαίρι

Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά

Οι ασημένιες βινύλ φόρμες με τα ασορτί άνορακ, οι ασημένιες μακριές τουνίκ, πάνω από παντελόνια που σταματούν στον αστράγαλο, τα φορέματα όλο μεγάλες παγιέτες, αλλά και οι τουαλέτες σε μαύρο βινύλ, κυριαρχούν στην κολεξιόν του Balmain. Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά. Οι fashion editors και αρθρογράφοι των σημαντικότερων περιοδικών και εφημερίδων του πλανήτη, έγραψαν διθυραμβικές κριτικές.

Το brand που ίδρυσε ο Pierre Balmain (το 1945, ξεκινώντας από την rue Francois 1er στην Πόλη του Φωτός) μεγαλουργεί στα μαγικά χέρια του υπερταλαντούχου Olivier Rousteing. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου δηλώνει ερωτευμένος με την Ελλάδα. Ο οίκος Balmain λοιπόν, γοητεύεται από τον καυτό ήλιο, τις γαλάζιες θάλασσες και τη μαγευτική ώρα του δειλινού. Όλα όσα δηλαδή αγαπάμε στην Ελλάδα. Τα υπέροχα ελληνικά καλοκαίρια μας θυμίζει λοιπόν το τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα ο οίκος Balmain σε συνεργασία με την Cobalt Music. Με 80s pop στοιχεία, τα οποία συναντάμε στην κολεξιόν του για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019.

Ο Olivier επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο, την οποία θεωρεί «το προσωπικό μου καλοκαιρινό καταφύγιο» εξομολογείται για να συνεχίσει: «Μετρώντας αντίστροφα με ανυπομονησία τις ώρες μέχρι τις διακοπές μου, δεν μπορώ να φανταστώ πιο τέλειο τρόπο να προετοιμαστώ για αυτές τις ημέρες και νύχτες από την κυκλοφορία από αυτό που με την ομάδα μου αποκαλούμε ‘Το soundtrack των καλοκαιρινών διακοπών του Balmain’», συμπληρώνει  ο Rousteing. Το τραγούδι φτιάχτηκε στην Αθήνα. Στα φωνητικά είναι η Μελίνα Μακρή και ο Ηλίας Μπογδάνος. Η μουσική είναι του Eric Walton, οι στίχοι των Pascal Dangin και Michael Pelet και η παραγωγή του Mark F. Angelo. Ακούστε λοιπόν το γεμάτο θάλασσα και… Μύκονο τραγούδι του Balmain στο παρακάτω βίντεο…

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024